Cepumu torte ar biezpienu

Admin 14/07/2013 0 5,840 skatījumi
Cepumu torte ar biezpienu

Cepumu torte ar biezpienu – kārtējā ideja pamācību portālā pamaciba.lv, šoreiz sadaļā Virtuve. Iepazīsties un seko soli pa solim, un pagatavo izcili garšīgu torti.

Sastāvdaļas cepumu tortei ar biezpienu

  • 5 paciņas cepumi (izvēlamies sev tīkamākos);
  • 2 paciņas biezpiena;
  • 500 ml saldā krējuma;
  • 300 ml piens;
  • 4 ēd.k. cukura;
  • ½ tēj.k. vaniļas cukura;
  • Banāni;
  • Marmelāde;
  • Žāvētas plūmes, aprikozes;
  • Dekorēšanai;
  • Izvēlamies visu, ko kāro sirsniņa – avenes, upenes, marmelāde, šokolāde;

Cepumu torte ar biezpienu – pagatavošana

cepumu-torte-ar-biezpienu1

  • Vispirms sagatavojam paplāti, uz kura tiks izkārtoti cepumi, ieklājam tajā foliju.
  • Saputojam saldo krējumu, pievienojam tam cukuru un vaniļas cukuru.
  • Sarīvējam banānus, sagriežam mazos gabaliņos marmelādi, žāvētās plūmes un aprikozes.
  • Saputotajā putukrējumā lēni iemaisām biezpienu un sarīvētos banānus.

Cepumu torte ar biezpienu

  • Uz sagatavotās paplātes liekam pirmo cepumu kārtu ( šoreiz 3 kārtas), pirms likšanas uz paplātes cepumus uz īsu mirkli iemērcam pienā.
  • Uz cepumiem uzziežam putukrējuma, biezpiena un banānu masu un virsū saliekam sagrieztās marmelādes, žāvēto plūmju un aprikožu gabaliņus.
  • Liekam nākamo cepumu kārtu. Izmantojam divu veidu cepumus, liekam tos pamīšus.
  • Arī pēdējai cepumu kārtai liekam uzziežam atlikušo putukrējuma, biezpiena un banānu masu.
  • Izdekorējam kūku ar sagrieztiem marmelādes gabaliņiem, svaigām avenēm, upenēm un rīvētām šokolādes skaidiņām.
  • Uz diennakti liekam torti ledusskapī!

Rezultāts – tapusi cepumu torte ar biezpienu. Lūko!

Cepumu torte ar biezpienu

Ja esi gatavojusi šāda veida cepumu torti ar biezpienu, padalies komentāros ar rezultātiem, citām variācijām, dažādošanas veidiem.

Leave A Response »

*