Cepumu torte ar biezpienu – kārtējā ideja pamācību portālā pamaciba.lv, šoreiz sadaļā Virtuve. Iepazīsties un seko soli pa solim, un pagatavo izcili garšīgu torti.
Sastāvdaļas cepumu tortei ar biezpienu
- 5 paciņas cepumi (izvēlamies sev tīkamākos);
- 2 paciņas biezpiena;
- 500 ml saldā krējuma;
- 300 ml piens;
- 4 ēd.k. cukura;
- ½ tēj.k. vaniļas cukura;
- Banāni;
- Marmelāde;
- Žāvētas plūmes, aprikozes;
- Dekorēšanai;
- Izvēlamies visu, ko kāro sirsniņa – avenes, upenes, marmelāde, šokolāde;
Cepumu torte ar biezpienu – pagatavošana
- Vispirms sagatavojam paplāti, uz kura tiks izkārtoti cepumi, ieklājam tajā foliju.
- Saputojam saldo krējumu, pievienojam tam cukuru un vaniļas cukuru.
- Sarīvējam banānus, sagriežam mazos gabaliņos marmelādi, žāvētās plūmes un aprikozes.
- Saputotajā putukrējumā lēni iemaisām biezpienu un sarīvētos banānus.
- Uz sagatavotās paplātes liekam pirmo cepumu kārtu ( šoreiz 3 kārtas), pirms likšanas uz paplātes cepumus uz īsu mirkli iemērcam pienā.
- Uz cepumiem uzziežam putukrējuma, biezpiena un banānu masu un virsū saliekam sagrieztās marmelādes, žāvēto plūmju un aprikožu gabaliņus.
- Liekam nākamo cepumu kārtu. Izmantojam divu veidu cepumus, liekam tos pamīšus.
- Arī pēdējai cepumu kārtai liekam uzziežam atlikušo putukrējuma, biezpiena un banānu masu.
- Izdekorējam kūku ar sagrieztiem marmelādes gabaliņiem, svaigām avenēm, upenēm un rīvētām šokolādes skaidiņām.
- Uz diennakti liekam torti ledusskapī!
Rezultāts – tapusi cepumu torte ar biezpienu. Lūko!
Ja esi gatavojusi šāda veida cepumu torti ar biezpienu, padalies komentāros ar rezultātiem, citām variācijām, dažādošanas veidiem.